Jelafoto

Halloween nails

 
 
 
 
 
 
För mig som alltid har dekorerade naglar känns det som ett måste att köra på halloween naglar idag när det är halloween. Det blir inte någon halloween fest för mig ikväll utan bara lite kalas med två familjer som vi brukar umgås med. Hade inte direkt tänkt att klä ut mig men kanske blir det en liten nos med morrhår. 
 
Naglarna ska ju då föresrälla från tummen, en spindel, vet ej hahah, döskalle, räddt öga och bloooood. skriver man räddt? Jag menar iallafall ett öga som är skrämmt/rädd.
 
Jaha... Kommer ni ihåg förra året när jag och min kusin gjorde massa halloween bakelser och grejer. Ni kan se det här.
 
Hoppas ni får en skrämmande kväll och natt / Julia
 


MacBook PRO

 
 
 
 
HEJ!
 
Jaha, det är den här jag kommer att blogga på nu....... sitta i mina mys kläder osminkad, lyssna på musik och  blogga. 
 
I söndags beställde jag en MacBook PRO (!!!!) Har jobbat i sommar för att kunna köpa en MacBook så nu äntligen har jag en. Nu när jag har en bra dator så ska jag försöka blogga lite oftare. (Har barar kunnat blogga hos pappa på datorn där för att på iPaden funkar det ju inte) Har inte lagt in några bilder än o så men så fort jag har gjort det så ska det väl bli lite fler inlägg. 
 
Mamma ska ge mig ett PS för att pappa hjälpte till att betala på datorn så vill hon ge mig det. Men vet inte om jag ska välja att få ett Photoshop CC i ett år eller Photoshop Elements 13 (för alltid då ju). Skriv i kommentarerna vad ni tycker jag ska välja. 
 
I veckan har jag varit hos Mormor och Morfar, vi har bara tagit de lungt och så. I onsdags hände den mest fantasiska sak, JAG KÖPTE BILJETTER TILL ONE DIRECTION!! Köpte först 2 st i gul zon (långt bak) det stod att de var bästa möjliga så jag var as glad att jag ens fick biljetter men när jag hade köpt dom så gick jag in på ticnet igen och kollade o då fans BLÅ zon (längst fram) kvar så jag köpte två st till! Så nu måste jag sälja de i gul zon. Så om någon är intreserad så kan ni höra av er till mig :)
 
//EMILIA
 
 
 
 


Mer och Mer

99kr (238kr) - Hollister
 
99kr (249kr) - GinaTricot
 
 
99 kr (199kr) - GinaTricot
 
49 kr (99kr) - GinaTricot
 
10 kr (39 kr) - Lindex
 
Stockholms Shopping del 3
 

Mer shopping, men allt är inte uppvisat än. Imorgon kväll ska vi ha kalas och jag ska fixa efterrätt så det blir en gammal favorit i repris, vitchoklad mousse med citron marinerade jordgubbar och hallon. Jag täkte prova att göra lime marinerade bär istället.
 

Hoppas ni får en bra torsdag / Julia

 
 


Victoria`s Secret

 
 
 
 
 
 
Necisär + 125 ml "Love Spell" produker 259 kr
Body Lotion 200 ml "Endless Love" 139 kr
 
Shopping i Stockholm del 2
 
Var ju bara tvungen att besöka Victorias Secret när jag gick förbi. Hade en liten beställning från Frida vilket var Body Lotionen. Sen när man själv är där innen så blir man ju väldigt köpsugen så det fick bli ett Love Spell set. 
I äffären var det många galna små tjejer och många föräldrar med huvudvärk. Det luktar ju väldigt väldigt mycket parfym och dofter. 
 
De snygga kassarna pryder nu min walk-in-closet!
 
Nu har jag precis målat naglarna med halloween tema, tänkte visa bilder på självaste halloween. Senare ska jag, mamma och Danne nog in till stan och handla.

/Julia
 


Stockholms Shopping

 
149 kr - GinaTricot
 
49 kr (149kr) GinaTricot
 
159kr (330kr) - Hollister (missvisande färg är typ denna färgen)
 
 
40kr/st (118 kr/st) - Hollister
 
Stockholms Shopping del 1
 
Nu är jag hemkommen från Stockholm, eller rättaresagt igår. Jag har haft det jättebra med mycket shopping och trevligt sällskap. Vi har mest shoppat i Täbban men såklart även i city. Som sakt blev det en hel del shopping men det är alltid kul. 
 
Nu är det höstlov och jag ska bara chilla och försöka drömma mig tillbaka till huvudstaden....
 
/Julia
 
 
 
 
 
 


Mot huvudstaden



Imorgon tar jag flyget mot huvudstaden och spenderar fyra förhoppningsvis härliga dagar där! 

Ni kommer få en massa bilder antagligen, men efter jag har kommit hem.

/Julia


it was the third of september.

 
 
 
 
 
 
 
 
/ Kofta - Gekås / Linne - GinaTricot / Jeans - Crockers / Klocka - Regal /
 
Gårdagen bestod av en hel del shoppande på gekås tillsammans med mamma, mammas kompis och hennes dotter. Detta är tredje året vi är iväg när killarna är på älgjakt. Vi bor på gekås camping och shoppar loss på fredags kvällen.
 
För mig blev det lite blandat med saker som jag visar i ett annat inlägg men det största bästa fyndet var denna extremt-as-skit-jätte mysiga koftan. Jag känner att detta blir mitt favoritplagg i höst/vinter.
 
Idag var det konfa"lektion" i sex hela timmar. Jag tyckte det var väldigt långtråkigt oc bara allmänt trist. Jag är inte världens mest troende människa men konfimerar mig mest för att kompisarna gör det och sen kanske för eventuella prensenter hihi.....
 
Nästa skolvecka, sista innan lovet, har vi elevensval vecka så då bryts schemat. På fredag drar jag dock till huvuddstaden totaly alone, roligt och spännande. 
 
Ha en bra kväll - Julia
 


Fredag eftermiddag

 
 
 
 
 
Hej!
 
tomt var de här jag!! har haft fullt upp hela förra veckan och har inte fotat så mycket heller. I måndags försökte jag att blogga men då funkar väl det såklart inte att ladda upp några bilder. i onsdags skulle jag prova igen men då funkade det inte heller, kunde inte ens publicera ett inlägg utan bilder :( men nu så! 
 
Imon ska jag på bio, One direction bio såklart. Sedan på söndag så ska jag försöka gå till kyrkan (måste gå 20 gånger) för jag komfimerar mig. Vi har två stora prov nästa vecka så borde igentligen plugga nu!
 
//Emilia 


Oktober-smultron

 
Fattar ni, jag var precis ute med Lilly och jag hittade smultron, smultron som även var himmelskt goda. Dock blev det inga bilder på dom för dom slank ner fort som bara den. 
 
Jag har precis kommit hem, så nu ska jag snart ta en liten fika och senare ikväll blir det lite agility träning. Jag funderar på en rostad macka med marmelad och ost, inte helt fel right? Skulle verkligen behöva måla om mina nagar så det blir det nog imorgon. Är ledig från skolan för jag ska till tandläkaren och dra ut två mjölktänder som inte vill släppa taget om mig. Ska även vara där 7.20 (Läs: 7;20!!!!!). Wish me good luck!
 
Mycket spindelnät på bilderna på sista tiden, and it will be more. 
 
/Julia
 
Ps. Har fixat en liten scroll up pil i högra hörnet. Så scrrolla ner lite och klicka på den för att komma upp igen.
 


Pink sky, heaven blue

 
 
 
Idag igen, fanken vad jag blev aktiv helt plötsligt. Idag har jag varit i skolan och haft chill. Har inte skitmycket att skriva, men men. Just nu siter jag bara och kollar på tv, kollar på något skitprogram. 
 
Bilderna är ifrån förra veckan, den som är överst är min favvo helt klart den har lite najs ljus och den är suddig på kanterna. Perfekt!
 
Julia
 


Spindeldroppar












 




Hej hej! Nu har jag komit hemfrån en rolig helg med familjen. Vi har ätit smörebröd, pölse, hotellfrukost och annat gott. På vägen hem blev det en sväng innom väla och ikea så det blev lite shopping, dock inte mycket för jag måste ju spara mig till min stockholms resa. Tänker lägga upp lite bilder från denna helgen men har inte fixat dom än.

Bilderna är från i fredags, det var mycket dagg och mycket spindelnät, hade bara mitt 18-55 objektiv med mig men det hade blivit bättre om jag hade haft 50:n. 

Nu blir det soffmys/ Julia


I´m back

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kanske dags att ta tag i det här med bloggen nu. Har inte bloggat på ungefär två veckor typ och det är ju inte så bra. Så nu har jag bestämmt miig att ta tag i det. Idag har jag varit ledig från skolan för jag fick migrän igår så idag har jag för det mesta bara slappat och redigerat x-antal bilder som bara väntar på att bli upplagda. 
 
Det har int eblivit så mycket bloggning för man ska börja komma in i rutnerna med skolan och det tar ganska mycket tid. Det är tråkigt att det inte häder så myvcket här men i can´t blame anyone exept me så..
 
I detta inlägget är det lite bilder från den senaste veckan då vi hade kalas och lite sånnt hemma så jag passade  på att göra lite fint. Älskar mitt nya ljus med rådjuret, det kostade typ 15 spänn på gekås.
 
Denna helgen ska jag och min famiilj och min pappas syskon och föräldrar till Helsingborg/Helsingör på lite weekend då farmor och farfar har fyllt 70 år! Ska bli mysigt för jag bara älskar Helsingborg och Helsingör. 
 
~ Julia



Mer om oss
Videoblogg
Kamera utrustning
Barn
Djur
Högtider
Inredning
Konserter/Musik
Landskap
Ljus
Macro
Mat och bakverk
Mode och shopping
Natur~Höst
Natur~Sommar
Natur~Vinter
Natur~Vår
Platser/Städer
Porträtt
Vatten
Självporträtt
Övrigt
Behind the scenes
Inspo
Photoshop
Tips och trix
hittarecept.se