Jelafoto

Hard Rock Cafe Barcelona





Hej hej! Idag kom min pappa och bror hem från Barcelona. Snälla som de är hade de köpt en liten tröja till mig från Hard Rock Cafe, och självklart en kasse ;D Jag har nog 20-30 kassar i min walk-in-closet dock har jag fått de flesta haha!

Första skolan har gått så där, segt och kliande ifall man är lite allergisk så här i våren. Det blir ju bara tre dagar denna vecka och tre i nästa så jag ska nog inte klaga.

/Julia 



Agility-tävling
















Alla bilder är tagna med Nikon D3100 och Sigma 70-300 f/4-5,6 Första bilden är jag väldigt nöjd med, blev snygg fokus. 


I söndags vart jag på agility tävling i bollebygd, där jag och några hundra andra personer tävlade. Tog dock inte jättemycket bilder men några. Det var en lång dag, mitt första lopp började cirka 10 och det sista började vid sex på kvällen så man var ganska trött efteråt. I mitt första lopp diskade jag mig (det låter som man har gjort något typ olagligt men nästan hälften av alla som tävlar i ett lopp blir diskade), i det andra loppet fick jag 15 fel och ca. 2 sek tidsfel så typ 17 fel vilket resulterade en 30 plats av 43 stycken så det var väl sådär. I sista loppet så gick det superbra så jag fick 0 fel och hade tiden 40.98 och kom då på femte plats och fick en hopp-pinne (när man får ett visst antal pinnar så går man upp en klass). Så det var kul.

Igår tränade jag lite agility också och ikväll ska jag på en träningstävling så det är mycket agility nu. 

Imorgon börjar skolan och jag känner att några veckors lov till inte hade varit fel. Men det är bara 31 skoldagar kvar, så jag ska nog överleva.

Här kommer två små mobilbilder. 

/Julia



That face ^^


Glad påsk........











........ alla underbara läsare, hoppas ni får en riktigt mysig helg med någon eller några ni tycker om. Tyckte att det var passande med lite kyckling bilder från mina kusiner. 

/Julia


Gräs o Mossa

 


 
Hej hej! 
 
En bild jag tog för någon vecka sen blir det idag. Idag gör jag inte så mycket, ska snart iväg till stan med mamma och kolla lite i affärer och ta en fika. Igår va jag med Julia o vi hade kul som vanligt. 
 
Annars har det inte hänt så mycket. 
 
//Emilia


Grodan










Här är mina grodbilder, tyvärr blev dom dock inte jättebra för om man rörde sig en cm som försvann alla. Ett tag var det kanske 100-150 groder men vågade inte ta upp kameran från knäet så jag kunde inte ta några bilder :( så jag tog upp kameran så bara PLOOP så försvann alla, så jag gick ner till sjön dagen efter oxå då höll jag dock kameran vid ögat hela tiden så min armar och händer somnade. Det kom typ bara 20 groder så det var synd :( 


Tänkte jag skulle gå dit någon gång nu på lovet och se hur mycket ägg det har kommit nu. 


Idag har jag inte gjort mycket alls, jag går fortfarande i pyamas (hihi), just nu har jag ansiktsmask och bränner filmer och bara chillar. Senare i kväll ska jag träna lite agility. 

/Julia



My weekend




















Fredag kvällen åkte familjen i väg med husbilen mot Landskrona, vilket tar typ 2 timmar att åka, så iprincip hela fredag kvällen åkte vi. Vid 20:30 var vi framme och körde in i stan för att äta mat, dock stängde all åtta, men vi såg en liten tant i en thai resturang och knackade på och frågade om vi kunde beställa lite mat, men.... Hon kunde ingen svenska så de enda hon sa var tai mish, så vi bara nickade och hade ingen aning om vad vi skulle få, men efter 15 minuter så kom tanten med tre stora fyllda kassar med någon mat.

Vi tutade ivpg mot ställplatsen vi skulle sova på och började rota i kassarna och ser att vi har fått insekter och kyckling fötter(!!!!), näää skoja bara ;) det var lite blandade grejer, dock hur mycket som helst. Men det var såååååå gott. 

Dagen där på beslutade vi att åka till Emporia i Malmö, så det gjorde vi. Shoppade inte super mycket men lite på hollister och hm som ni kanske ser ovanför denna texten. Från emporia såg man Turning Torsor så det vart lite coolt.

På kvällen spelade vi lite kort och käkade lite godis.


Idag så på morgonen åkte vi till Landskrona BK där jag tävlade agility, det gick inte så bra men jag laddar upp för nästa söndag istället. Sen åkte vi faktiskt hem. 

Nu sitter jag och skriver detta och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men jag får se. 


/Julia

Lägger också upp en liten bild på min vs body mist jag fick förra veckan. 





Objektiv och Armband

 
 
 
 
Hej hej!
 
Kom ju på idag att jag inte har lagt upp någon bild på mitt nya objektiv och sedan så har jag ju fyllt år och inte lagt upp några bilder på presenterna. jag fick ett armband utav mamma och objektivet fick jag av pappa. de andra presenterna har jag inte tagit kort på men dessa är de två viktigaste. 
 
Armbandet är från Pandora och även de två berlockerna. Berlock 1 och Berlock 2. Älskar armbandet och har på mig det varje dag. Kul oxå att kunna samla berlocker och en jätte bra att önska sig fler berlocker i födelsedags present.
 
Tamron AF Di II 18-200mm. Jag tycker att objektivet är perfekt för vardags fotografering och blir bra bilder. Objektivet finns till både Canon och Nikon oxå. Om ni vill läsa mer om objektivet gör det HÄR 
 
Nu är det påsklov och jag har inte planerat in något speciellt. Idag är jag bara hemma och gör inte så mycket. Blev ett långt inlägg idag ;)
 
/Emilia


Blue








Hej hej! Sitter hos Emilia och dricker lite assssvarm oboy. Ikväll ska jag och mina tjejer på volleyboll så det blir kul. Ska snart äta lite mackaroner och köttbullar, väntar bara på Emilia.

/Julia




5 april








 


Hej hej ! Lördag, var det idag då. Jag ska inte göra något specielt idag, så det blir bara chill. 

Nu kollar jag på gamla pretty little liers avsnitt och har precis ätit frukost. 

/Julia



Hejsan hoppsan :)




Hej hej! 

Lite bilder jag tog för några veckor sedan. 

Har inte hänt så mycket denna veckan och har inte fotat så mycket heller. Hade tänkt att lägga ut bilder på mitt nya objektiv som jag fick i födelsedagspresent. Ska försöka göra det imon eller på fredag. 

/Emilia


Otursdag








Idag är min otursdag, dagen började med att min macka blev dränkt i juice. Tror inte jag behöver skriva mer.........

/Julia



Mer om oss
Videoblogg
Kamera utrustning
Barn
Djur
Högtider
Inredning
Konserter/Musik
Landskap
Ljus
Macro
Mat och bakverk
Mode och shopping
Natur~Höst
Natur~Sommar
Natur~Vinter
Natur~Vår
Platser/Städer
Porträtt
Vatten
Självporträtt
Övrigt
Behind the scenes
Inspo
Photoshop
Tips och trix
hittarecept.se