Jelafoto

Plugg

Redigerade i iPhoto




Redigerad i photoshop

Hej!

Just nu har jag presic målat bilder till min saga i skolan haha. Nu ska jag snart träna mina spanska glosor tills imon. Kan typ bara 4st. Massa prov nästa vecka så det behöver jag oxå plugga till. Annars har det varit en vanlig dag och vecka :)

Har absolut helt glömt bort att blogga. Har varit massa annat. 

Ni kanske inte ser så stor skillnad på bilderna men är för att jag tog bilden som redan var lite redigerad och fixade lite annat på den i ps. 

/Emilia




Paket



Hej hej, idag efter skolan åkte jag och mamma å hämtade ut mitt nya batteri grepp för mitt andra gick sönder efter 4 (!!!!) dagar. Sen tog jag kort på min min nya minneskort adapter som oxå är ny. Skitbra för att kunna få över bilder i ipaden/ iphonen. 

/Julia

Edit: Detta inläggen ville tydligen inte publiceras, men nu tror jag ni kan se det.


Ojdå





Ojsan här var det inte många inlägg! Jag har varit på skidsemester så mycket bloggning var det inte. Har många bilder men inte redigerade. Här är några bilder på vägen mot branäs.

/Julia



Sportlov

 
Hej hej!!
 
Idag är det måndag men det är ju sportlov och så därför ingen skola! johiioioo! Idag gör jag inte så mycket och försöker njuta av lovet. ikväll ska jag på dans och sedan när jag kommer hem blir det elementary (bästa programet ju) ska bli kul att dansa lite idag. Just nu lyssnar jag på musik och chillar framför datorn. funderar på att göra några chokladmuffins, men vi får se. 
 
Idag bjuder jag på den här väldigt tråkig bilden, men var så att jag glömde kameran hos mamma och där är alla bilderna.
 
/Emilia


Ice




Hej hej har precis vaknat och ska snart åka till farmor där jag ska sova i helgen. Så gött med sportlov alltså. Jag och farmor ska spela in ljud till filmer jag har förtöver till min dator från vhs. Så vi ska sela in ljud till 420 min så det lär ta ett tag. 

Hoppas ni har en bRa helg / Julia


Fåglar

 

 
 
 
Tjoosan!
 
idag har vi fått Photoshop toutch, så nu kan jag redigera bilder i ipaden och de är ju bra. Annars har det varit en vanlig skoldag. Just nu så tränar jag glosorna och väntar på att det nya PLL avsnittet ska komma ut. 
 
Fick bli några gamla bilder på fåglar idag. Julia sprang och jagade dom och jag fotade, blev sådär. 
 
/Emilia


Klädnypor








Hej hej. Är superglad då vi precis har fått photoshop toutch i ipaden. Whhaaaa. Det är såååå mycket bättre än gamla photoshop 6.0 som finns i min lilla dator. 

Bilderna har jag dock redigerat i gamlia photoshop. Vet inte om jAg gillar dem mest i svartvitt eller färg . 

/Julia


Müslibars och chokladbollar





Hej hej. Nu är all snö borta, men snart är det skidsemester så då blir det snö i mängder. 
Jag var hemma från skolan, känner mig inte hundra % och vi skulle va på någon frilufts dag så jag stanna hemma med Lillan. Vi gick en 2 timmar och 20 minuters runda. Det var ganska skönt väder men sååååå lerigt på marken. Vi slapp nästan regnet. Det började dugga lite tio minuter hemifrån. Nu i em har jag gjort müslibars och nyttiga chokladbollar. Har inte vågat smaka en dock, hehe. Nu kollar jag lite på OS, puckelpist. 

/Julia



I Miss The Summer

 
 
Hej!
 
Var bara tvungen att lägga upp denna bilden, man längtar ju bara ihjäl sig till sommaren. Vill ha värme och sol, för just nu regnar det och är grått ute. 
 
Idag gör jag inte alls mkt, just nu sitter jag och kollar igenom gamla bilder från i sommras (då längtar man ju ännu mer) och lyssnar på musik. Snart blir det lite mat och sedan får vi se vad man kan hitta på. Igår var jag bara hemma och slappade, sedan blev det mello-mys på kvällen. 
 
/Emilia


Fredag


 Hej hej! 

Idag är det äntligen fredag och jag ska äntligen få lite sovmorgon imon. Är så trött så jag skulle kunna somna just nu. Idag ska jag absolut inte göra ngt kul alls. Nu ska jag snart ha bild. 

Har helt glömt bort att blogga denna veckan, men ska försöka att blogga mer nästa vecka.


/ Emilia 


Winter wonderland

 
 
 
 
 
 
 
Hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt, glömde mitt busskort (!!!!!) men min snelle farfar kom och hämtade mig. Nu sitter jag och redigerar lite bilder samtidigt som jag lyssnar på lite musik (Hard out here). 
 
Justde, den här before and after grejen hoppar jag denna månad, har inte ork eller lust och bloggen ska vara en kul grej. 
 
/Julia


Different nails



Hej hej! Har massa bilder som väntar på att få hoppa in i photoshop, men ps är inte så glader för det så ps har bestämt sig för att lagga. Men hade iaf lite olika nails från förra månaden. Gillar nog dom i mitten mest. Dock har jag nu filat ner mina naglar väldigt mycket, det känns tomt. 

Igår tävlade jag agility, gick sådär kom 10 i ena loppet så det var ok. Idag har jag varit en sväng på gekås med farbror, farbrons sambo plus lille Arvid (7 mån). Så 654 kr fattigare men helt okå. 

Imorgon är det skola och jag kan ju inte påstå att jag längtar hehe. Förresten kom ihåg att jag är skyldiga er en before and after januari, (snälla ps).

/ njut av det sista på denna söndagen nu, Julia


Snow

 
 
 
Hej!
 
Just nu sitter jag och kollar in nya musikvideon från One Direction (elr har typ kollat 200 gånger). Den är ju bara såååå bra.. http://youtu.be/bkx9kCdaaMg (MÅSTE SLÅ REKORDET!)  Och inte bara ny video, det är ju Harry Styles födelsedag oxå. 
 
idag ska jag inte gör så mkt, bara va hemma och chilla. Bilderna tog jag i måndags, blåste jätte mkt och snöade så typ snöstorm. hehe. Vet inte riktigt hur jag skulle ta, men blev några snabba innan vi åkte iväg till farmor. 
 
Måste bara fråga en grej: Jag har filmat lite olika grejer och skulle vilja sätta ihop dessa filmerna på Imovie. Jag har klippt alla o så, men vet någon om man kan ha två filmer på varandra? alltså en i bakgrunden typ?
 
/Emilia
 



Mer om oss
Videoblogg
Kamera utrustning
Barn
Djur
Högtider
Inredning
Konserter/Musik
Landskap
Ljus
Macro
Mat och bakverk
Mode och shopping
Natur~Höst
Natur~Sommar
Natur~Vinter
Natur~Vår
Platser/Städer
Porträtt
Vatten
Självporträtt
Övrigt
Behind the scenes
Inspo
Photoshop
Tips och trix
hittarecept.se