Jelafoto

Måne

 
 
 
 Tjena!
Helt vanlig dag i skolan, efter skolan var det hem o jobba och nu ska jag snart till mamma! Bilderna tog jag kanske för någon vecka sedan, var lite målnigt så blev inte jätte bra.
 
/Emilia
 
 


1+1=3

 
Nikon D3100 + nikon 50mm f/1.8
 
Jaha, äntligen i skolan. Nej, i skolan är ända stället jag har internet tills imon haha. Det är därför jag inte bloggat i helgen för att vårat internet är slut. bilderna är på min kusin Arvid. Från och med idag är vi utan kök i ca.2 månader. Vet inte vad jag ska skriva haha. Aja ha de bra/ Julia 
 
 


Soluppgång!

 
Heej! 
Har inte hunnit blogga så mkt och kommer inte kunna så mkt i vecka, för att nu är jag hos mamma och min dator där är hur seg som helst och har inte lagt in bilder på den sen typ i vintras. 
 
idag har jag varit SUPER glad, kan ni gissa varför?? One Direction släppte biljetter och jag ska kolla på dom om exakt 258 dagar!! ;) Någon mer än jag?
nu ska jag snart ut o jobba :( 
 
/Emilia


Grönt

 
Heej! 
vet inte riktigt hur jag hann med att blogga på morgonen idag! Snart ska jag gå till busen, annars blir det en vanlig dag i skolan :( imon så har vi ledigt :) Jippie, äntligen lite sömn. Bilden tog jag i sommras i trädgården (haha) 
 
Nu ska jag gååå, så Hejdå
 
/Emilia


Happy, Happy and Happy

 
Tjoo!
 
Idag har varit helt vanlig dag i skolan, just nu sitter jag och inte gör ngt alls! Men snart blir det litte pluggande.
Längtar sååå tills på lördag just nu (biljeterna till One Directions konserten släpps då) Någon mer än jag som längtar? 
 
/EMILIA


Torekov

 
 
 
 Heej! 
Idag har varit en helt vanlig dag i skolan, när jag kom hem blev det lite jobb (sjukt tråkigt). Nu har vi precis ätit och ska snart lägga mig i soffan och plugga lite (kan inte än ända glosa). 
 
Bilderna tog jag när vi va på husvagnssemester i sommras, i torekov. Kommer kanske lite fler bilder i nästa vecka ;) Gillar den i mitten, tycker att det är ganska fin (just att man ser ljuset bakom träden). 
 
/Emilia


It will rain

Nikon D3100 + Nikon 50mm f/1.8 + close up +10
 
 
Hej hej allihopa! Jast nu sitter jag och pillar lite smått med designen som håller på att förändras lite här i bloggen. Annars en vanlig dag i skolan + lite huvudvärk, men det får man ha på en måndag. Så det har inte hänt något specielt. Imorgon fyller min bror 12 (?) år och det ska ju firas med frukost på sängen (så jag måste gå upp as tidigt !!!!) och lite paket. Hur brukar ni bli firade?
 
Kramar Julia!
 
 
 


Helsingborg!

Utsikt fån husbilen..
Tröja ~ NewYorker / Jeans ~ GinaTricot
Öronhängen + armband ~ Ur o Penn / Skal + sudd ~ TGR / Ipad fodral ~ IKEA /
Nikon D3100 + nikon 50mm f/1.8
 
 
Tjenixen! 
 
Igår kom jag och min familj hem från en liten shopping resa i Helsingborg. Vi stack fredag kväll med husbilen mot Parapeten (vi är stammisar där nu typ), när vi väl vart framme runt 20.00 så stack vi till bishops arms och käka god mat. Lördag morgon stack vi mot IKEA/Väla där det blev en hel del shopping. Vi va på ikea på fm och väla på em. Jag shoppa väl mest på väla om man säger så haha. Så lödrag kväll vart vi hemma igen! 
 
Vad har ni gjort i helgen? 
 
/Julia
 
 
 
 


Star

 
Hola amigos! 
Som ni kanske märkt i inlägget här nere har vi haft en regnig orienterings dag i skolan, fast jag hade det tidiga passet så jag slapp regnet. detta vart mina första stjärnhimmel bilder, blev suddiga men aja. Me fick med ett stjärn fall. 
Bye Julia!
 


Regnbåge

 
 
 
 
 
hejjj!
Idag har vi haft oreinteringsdag i skolan. Jag är faktisk ganska nöjd med resultatet. Men precis när jag skulle börja, så hände det värsta! Det börjar ösregna, allt var blött, jag var blöt. 
Nu ska jag plugga spanska glosor och engelska glosor ( har typ 106 st ). 
 
Och nu hände precis världens bästa grej!! One Direction kommer till Sverige nästa år ! Jippie! (är sjuuuuk glad) vill bara skrika! ahhhaaa
 
P.S. Sorry för dålig bloggning i veckan, men har mkt med skolan.
 
/Emilia


Indiana

Nikon D3100 + nikon 50 mm f/1.8

Tjena mittbena! sorry för dålig bloggning av mig alltså. Min helg vart helt full med grejer, inte en lungn stund. I fredags vart jag på 21 års kalas hos min kusin, lördag agilitytävling vilket inte gick så bra och söndag dop. Kameran har iaf fått vara med ett tag. Annars då? Gårdagen var bara plugg och mera plugg. Idag blir det också skola men inte lika länge men jag har en hel del engelska som måste göras. 
Hoppas ni har haft en rolig men mindre stressig helg en jag. 
P&K Julia


Fjäril

Hejj! Känns som att jag inte har bloggat på evigheter. Men idag så. Idag har varit en lång och tråkig dag i skolan. Har precis ätit nu och ska snart hoppa in i duchen, sen blir det nog lite mys framför tv:en. Tänkte att jag skulle bjuda på lite somriga bilder, för just nu blåser det och är sjuuuukt kallt. 
Ser kanske ut som att fjärilen sitter i en håv, men så är det inte;) Min lillebror fick  på sin 3 års dag att han skulle få fjärilar ( lite konstigt ) Han fick larver hem på posten och bilderna tog jag när vi släppte ut dom från buren! Lite konstigt, jag vet. men min lillebror tyckte att det var kul.



Emilia



Bi

 
Hejjj! 
 
Om jag ska vara helt ärlig har jag inget minnne att jag har tagit denna, men tydligen har jag det. Tror att det är i mammas trädgård någonstans :) HAHA 
 
 
/EMILIA
 
 
 


Långsjön

Hejj! 
Idag har vi gått till långsjön med alla 7:orna, inte det roligaste precis. 
 
Bilden tog jag för kanske 2 veckor sedan. Ville haft fokusen lite längre bak, men det blåste jätte mkt så lite svårt var det. På den andra bilden ser ni att jag har gjort en liten konstig redigering, men det är bara för att jag hade tråkit och ville göra någon rolig redigering.
 
 
 
 
 
Sony Alpha a35 + 18-55mm
 
 
//Emilia
 
 


Grass girl


 

Nikon D3100 + Nikon 50mm f/1.8 (trådutlösare)
 
 
God morgon alla fina läsare! 
 
Har precis kommit till skolan och ska strax iväg till skogen på typ friluftsdag, Inte riktigt min grej direkt. I eftermidda blir det nog bara chill å så. 
 
Resten av dom bilderna som dög från i söndags (?) 
 
Ha en bra dag //Julia


Rök

 
Hejj!
Lite bilder jag tog i förra veckan. Vad tycker ni om redigeringen?? Själv tycker jag att bilderna ser ganska gammaldaxa ut. Lite svårt men vit bakgrund, visste inte hur jag skulle redigera men blev helt ok. 
 
Idag har varit en vanlig dag i skolan! Efter skoan åkte jag och Julia till stan och fikade. Blev lite shopping oxå. 
 
 
 
 
Sony a35 + 18-55mm
 
 
/EMILIA
 
 


Vattendroppar

 
 
Tjoo! Idag har varit en helt vanlig dag i skolan, fast vi har inte haft någon lärare på några lektioner.
Det är ju skönt! Nu ska jag göra hallonpaj har varit sugen på det nu i en vecka så nu så :) hihi
 
 
/EMILIA


Elementary

Nämen tja! Sitter och kollar på lite Idol. Tycker inte det är så där jättekul nu, 1 audition och dom 10-bästa är roligast. Efter kommer favvisen elementary. Lite bilde från igår.

Hejsvejs läsare!



Wienerbröd

 
 
 
Nikon D3100 + 50mm f/1.8
 
Hola! Sitter just nu och redigerar bilder, käkar wienerbröd, bloggar och pluggar hehe.
 
Jag redigerar lite från en liten självporträtts fotografering jag hade här hemma idag, hehe, är inte min bästa sida direkt men övning ger färdighet, men ni ser it litet smakprov här uppe ^^ 
 
Hoppas ni har haft det bra idag! // Julia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Blomma

Tjenaaa! 
 
Nu har jag varit på dans ;) Kul som alltid
Bilden tog jag någon gång i sommras!
 
 
/Emilia


Rosa vid vattnet

Nikon D3100 + Nikon 50mm f/1.8
 
 
Hallosan. Idag gick jag upp halv nio ungefär för jag och Emilia skulle iväg på loppis. Vart typ vi och hundra pensionärer hehe. HÄRLIGT! Vi virrade runt lite men hittade inget specielt. Jag köpte en vit kuvert väska för 10 kr. Det var ungefär det vi fyndade haha. Runt ett så stack jag, mamma och min bror till Laholm på födelsedags firande för min kusin Ella, 2 år. Kul att träffa lite släkt och vänner.
 
De är väl typ så min dag sett ut. Hur har ni haft det idag?
//Julia


Något på en åker!

Hejsan Hoppsan! 
Vet inte rikigt vad det här är, men tror att det är ärtor (elr ska bli) 
 
Idag är det fredag och det betyder helg ;) !!!!!
 
 
/Emilia
 
 
 
 
 


Sjuk?



Tjäna! Idag var det skolfoto på schemat. Inte något vag ser fram emot sådär jättemycket, då jag inte gillar när någon annan tar kort på mig. Förutom det har jag drahit på mig en hemsk förkyldning som har dragit med sig ett stycke huvudvärk oxå. Så nu blir det lite Snooki & JWOWW på tv.

Hoppas ni mår fint iallafall // Julia

Nikon D3100 + 50 mm f/1.8 
Mini modell: Ellen



Vit Blomma

 
Hejjj!
Idag har varit en helt vanlig dag i skolan. När jag kom hem så redigerade jag lite bilder.
Just nu regnar det så nu vill jag helst krypa ner under en filt och mysa
 

 
/EMILIA


Hihi!

Tjollahopp läsare!

Idag har jag den stora äran att berätta att jag har haft en vanlig dag förutom lite tävlingar med Emilia i säd? Och då tänker ni nog ?. jo vi hade väldigt kul och ja, de är lite svårt att förklara. Ajaa annars en vanlig dag i skolan. Har fått lite ny inspo, så vi får se vad det blir av det.

Yes, de va nog allt. Ni får la ha de så gött! ~ Julia

 Nikon D3100 + 50 mm 1.8



Emilia!

Nikon D3100 + 50 mm f/1.8
 
Jaha, detta var mitt första "riktiga" inlägg. Idag en vanlig dag med skola. Inget specielt sådär. Dessa biöder är några veckor gamla. 
 
Ha de gött pommes å kött/ Julia


Blommor

 
 
 
/EMILIA 
 
 



Mer om oss
Videoblogg
Kamera utrustning
Barn
Djur
Högtider
Inredning
Konserter/Musik
Landskap
Ljus
Macro
Mat och bakverk
Mode och shopping
Natur~Höst
Natur~Sommar
Natur~Vinter
Natur~Vår
Platser/Städer
Porträtt
Vatten
Självporträtt
Övrigt
Behind the scenes
Inspo
Photoshop
Tips och trix
hittarecept.se