Jelafoto

Lördag





Hej! 

Ännu mer bilder på rapsen, och har ännu mer i kameran som jag har glömt hos pappa. Igår var jag på gekås, och typiskt att just 2 av de viktigaste grejerna jag skulle köpa var helt slut. Men det blev lite annat smått och gott. T.ex. Ett par pyjamas shorts som jag tog på mig driekt när jag kom hem och sedan har jag inte varit en sekund utan dom. Hahha, dom var verkligen jätte sköna. 

Idag gör jag inget speciellt, kommer lite gäster i eftermiddag annars så njuter jag av lördagen. 

Och idag är det ändast 13 dagar kvar till One Direction konserten, längar såååå mycket. Jätte synd att man inte får ha med sig systemkamera in. Har kollat lite på telezoom objektiv till min telefon men hittar inga som verkar bra. Kommentera gärna om ni vet något bra objetiv till en iPhone 5!!

Kram Emilia


Love pink




Intersport - 179 kr


Hej finisar!

Igår var jag, Danne och mamma i stan, mest för att köpa mat och lite presenter. Hittade denna fina kepsen på intersport. Jag har kollat på den förut men har aldrig slått till haha. Älskar färgen på den!

Ikväll ska vi fira farfar som fyller 70 år! 

/Julia



Hundtävling i Halmstad



13 veckor gamla Abby

Abby

Lola






Tezzie
 
 
Hej! Här är lite bilder från tävlingen förra helgen, dock inte alla. Vill ni se alla och bilder från andra tävlingar som jag har tagit kan ni gå in på min fb-sida som ni hittar här..
 
 
Vad ska ni göra denna fredag? Själv ska jag till min fina kusin som tar går ut högskolan på lite examen firande, vilket blir kul !
 
/Julia




Mobilbilder

Hej hej! 
 
detta fick bli ett mobilinlägg! Blir lite bilder från förra helgen när jag o frida va grodor! Var jätte kul men lite varmt ibland, hehe ;) många kramar fick vi oxå och barnen älskade oss :-)
 
Igår var jag ju på Liseberg som Julia har skrivit om! Var jätte kul och helix var ju såååå rolig! Hade tur och vann oxå, har aldrig vunnit någon stor vinst innan!
 
Alla bilder har har jag tagit med min mobil! 
Idag har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt. Imorgon ska jag till gekås med mamma. 
 
//Emilia


Chocolate chip cookies









Just det, en blogg har jag ju. Har inte bloggat på länge men hela förra helgen var jag på hundtävling, och ja det kommer bilder :) sen igår var jag och Emilia och våra bröder på liseberg, var riktigt kul och jag åkte Helix, whoooo var kul den var, mådde seriöst riktig illa innan men det var så kul. Bilder finns på min twittar @lassatjejen.

Idag har jag provat att baka cookies med toblerone, som jag vann igår ;) 
Det gick faktiskt riktigt bra, vill ni ha receptet är det bara att kommentera så lägger jag upp det. Tänker var riktigt duktig denna och nästa vecka och blogga mycket, kanske något tidsinställt? 

/Julia



NO prov





Hej! 

Lite bilder på rapsen och solnedgången. Gillar den första bäst tror jag.

Idag har vi haft NO prov i fysik och det gick väl helt ok. Hade övat ganska mycket så resultatet borde bli bra. Nu ska jag snart plugga lite spanska glosor och ta och fika lite. 


/Emilia



The sky is pink and orange
















Hej hej! Här var solnedgångsbilderna jag tror jag nämde i förra inlägget. Min favvo är den stående bilden helt klart, sen fillar jag den med fåglarna också.

Söndagen stod det agility på schemat. Dock var det en klass 2 bana och jag tävlar ju i klass 1 så det var lite utmaning. Det gick inte jättebra men men...
Har lagt upp lite tränings videos på min youtube-kanal här... . Ska även lägga upp ett lopp från igår efteratt jag har postat detta.

/Julia


When i met you in the summer























En så kallad bildbomb! Hadeså väldig, jättemycket bilder så det fick bli ganska många i detta inlägget. Just nu sitter jag utanför husbilen, framför en sjo tillsammans med min ipad och familj. Igår tog jag solnedgångs bilder vid sjön så det kommer. Imorgon ska jag tävla i Göteborg, så vi får se hur det går.

Min favvo bild av dessa är nog den med de röda tulpanerna där man ser hela blomman, lixom bladen och så.

/Julia


Blått

 
Hej Hej!!
 
Detta fick bli ett tidsinställt inlägg! Så vet inte riktigt vad jag gör, troligen är jag i skolan.
 
 
Älskar färgen på bilden, egentligen ingen speciell. Gillar faktiskt bilden
 
/Emilia
 


Havet

 
 
 
Hej!
 
Idag har det varit en vanlig skoldag. har precis packat lite, för jag ska till mamma nu i eftermiddag. just nu lyssnar jag på musik och tränar glosor.
 
har inte hänt så mycket och har inte något att skriva!
 
/Emilia


Fågel

Hejj!
 
Shitttt, jag ocg bloggning! 
har såklart inte bloggat på evigheter...... måste ta tag i detta nu
 
just nu sitter jag i min one piece och dricker varm choklad. är såååå trött, skulle kunna somna när som helst. annars har det varit en vanlig skoldag.
 
Imon händer det värsta jag vet. vi ska springa 6kmpå idrotten!! Sprang 6km i söndags och har bara varit ute och sprungit 4 gånger! Absolut ingen kondis alls och inte alls någon lust att springa. så vi får se hur det går :-/
 
 
/EMILIA
 
 


Det lönar sig.


Mobilbild^^

Det lönar sig att åka långt, sitta i tält och desdutom i ösregn.

Det blev en 6:te placering, en 12:te och en 13:de. En disk också.
Dock hade jag inget felfritt lopp. Två med 5 fel och tidsfel och ett med 15 fel. Men det var supersvåra klass ett banor ungefär 3-4 av 45 som nollade i varje lopp. Tänkte lägga upp lite tränings lopp på youtube så ni kan se dom. 

Nu sitter jag i skolan och väntar på att det ska börja, har mussikprov idag whhaaa...

/Julia



#Esc14




Hej hej!

Kollar nu på esc och danmarks bidrag och HERREJÖSSES vad likt Bruno Mars det är. Både killen, låten, rösten. 

Idag har jag, papoa och brosan varit inne i stan för att kolla på crossar i en crossaffär (nähä). 

Imorgon är det agility tävling, därför bilderna på bäbisen .

/Julia


Back on track







..hoppas jag iallafall. Har bara tagit en liten paus känns det som. Lagt bloggen åt sidan för någon vecka. 

Ni kanske inte tänker på det men bild 2-3 är samma bild fast med olikt bländartal. Ville få en liten "old style" på bilderna, därför är det lite gul rosa bilder. 

Har massa bilder på "lager" så nu måste bloggningen gå framåt. 

/Julia


1 maj




Hej hej! 

Gud, har inte bloggat på evigheter. Har mycket bilder som ska redigeras. Idag är jag ledig som alla andra och imon oxå. Idag händer inget speciellt och får se vad jag hittar på imon. 

/Emilia



Mer om oss
Videoblogg
Kamera utrustning
Barn
Djur
Högtider
Inredning
Konserter/Musik
Landskap
Ljus
Macro
Mat och bakverk
Mode och shopping
Natur~Höst
Natur~Sommar
Natur~Vinter
Natur~Vår
Platser/Städer
Porträtt
Vatten
Självporträtt
Övrigt
Behind the scenes
Inspo
Photoshop
Tips och trix
hittarecept.se